Abonnementen

Een mooie tuin vereist constant aandacht. Voordat u het weet begint het te woekeren en is de strakheid er vanaf. Dat is natuurlijk zonde en het kost uiteindelijk vaak ook nog eens meer tijd en geld. Derhalve bieden wij u graag een passend abonnement voor uw tuin. De tuinstudent kunnen uw hele tuin om de voor u wenselijke tijd onderhouden. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen en geniet u het hele jaar door van een prachtige tuin. Maar de tuinstudenten kunnen bijvoorbeeld ook alleen maaien om de week. Dit bepaalt u helemaal zelf. Neem contact met ons op en we komen graag langs om uw wensen door te nemen en een offerte aan te bieden.

Neem hier contact met ons op.

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,- inclusief btw.

+

Per uur:
€ 29,50 inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.