Goedkoopste tuinman

Iedereen met een tuin kent het natuurlijk, onkruid verwijderen en andere steeds terugkerende tuinwerkzaamheden. Wat doe je eraan? U kunt zelf aan de slag gaan of indien u daar geen tijd of zin in hebt, kunt u ook opzoek gaan naar een tuinman. En waarschijnlijk gaat u niet opzoek naar zomaar een tuinman, maar naar een goede en goedkoopste tuinman. Want waarom zou u te veel betalen? Het lijkt vaak lastig, maar het vinden van de goedkoopste tuinman is niet eens zo moeilijk. Tevens hoeft de goedkoopste tuinman zeker niet te betekenen dat u  inlevert op kwaliteit. Mits u op de website van Tuinstudentaanhuis.nl zoekt.

Op Tuinstudentaanhuis.nl vindt u namelijk heel makkelijk de goedkoopste tuinman in de vorm van een tuinstudent. De tuinstudenten werkzaam via Tuinstudentaanhuis.nl volgen een tuiniersopleiding oid en hebben de cursus en screening van Tuinstudentaanhuis.nl met goed gevolg doorlopen. Ook wordt er streng gekeken naar de kwaliteit van het geleverde werk. Zo weet u zeker dat u een goede goedkoopste tuinman krijgt in de vorm van een tuinstudent. Met een prijs van slechts € 27,50 incl. BTW per uur kunnen wij ons met recht de goedkoopste noemen.

Een tuinstudent:

 • is beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • levert kwalitatief  goed werk,
 • volgt een tuinders opleiding oid,
 • zal u ontlasten,
 • is gemotiveerd u tevreden te stellen,
 • heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • is aanzienlijk voordeliger, slechts € 27,50 incl. BTW per uur,
 • verdient graag wat bij.

De mogelijkheden

Behalve dat de studenten kunnen worden ingezet op oproepbasis, kan dit ook op basis van een voordelig abonnement. Hoe dit abonnement er uit ziet bepaalt u helemaal zelf. Als u wilt heeft u alleen nog maar de lusten van uw tuin en niet meer de lasten. Tevens is het mogelijk om meerdere tuinstudenten te gelijk te laten komen bij grote klussen.

Ook voor klussen als tuinaanleg staat de goedkoopste tuinman van Tuinstudentaanhuis.nl ter beschikking. Evenals bij klussen als bomen die met spoed moeten worden geruimd. Hiervoor is het Excellent Tuinservice team inzetbaar.

Kijk voor meer informatie even verder op de website. Hopelijk kunnen wij binnenkort dan ook onze diensten bij u aanbieden en uw tuin in topvorm brengen.

Goedkoopste tuinman

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,– inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.