Hoe werkt het

Natuurlijk zouden wij kunnen roepen dat we de goedkoopste en beste zijn, maar dat kan iedereen. Daarom komen wij het u graag bewijzen. Leest u verder om te zien hoe dat dan gaat.

Tuinonderhoud

Het gaat als volgt.

  1. U vult uw gegevens in bij het onderdeel afspraak maken onder aan de pagina’s of op de pagina contact. U kunt hierbij eventueel wat extra informatie toevoegen betreft de klus. Ook kunt u ons direct bereiken op 06 21 58 18 44.
  2. Vervolgens neemt een bij u passende tuinstudenten daarna contact met u op. In dat gesprek bespreekt u met de tuinstudent eventuele vragen, de klus zelf en maakt u een afspraak overeenkomst.
  3. De tuinstudent voert de klus uit, daarna kan er betaald worden door middel van een machtiging of per rekening. Onze tuinstudent helpt u met het invullen van deze machtiging. Het betalen via een machtiging gaat erg gemakkelijk en transparant.
  4. Na afloop van de klus wordt u opgebeld voor een nabeschouwing. Hierin zullen wij u ook vragen om de tuinstudent(en) te beoordelen met een cijfer.

Heel simpel en gemakkelijk dus. Tijdens het proces wordt u ook door Tuinstudentaanhuis.nl gebeld zodat wij zeker weten dat u goed wordt geholpen.

Punt 4 is tevens onze manier om de kwaliteit binnen het team zo hoog mogelijk te houden. Mocht aan de hand van deze cijfers blijken dat tuinstudenten hoger dan gemiddeld presteren, dan worden zij hiervoor beloond met leuke extraatjes en toelages op hun loon. Mocht blijken dat een tuinstudent niet naar behoren presteert dan volgen er consequenties in de vorm van extra cursussen of het ontzeggen van klussen via Tuinstudentaanhuis.nl. Dit beoordelingssysteem zorgt er voor dat enkel en alleen de beste tuinstudenten in aanmerking komen voor nieuwe opdrachten en toegang behouden tot ons platform.

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,- inclusief btw.

+

Per uur:
€ 27,50 inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden