Recensies

Wij zijn altijd benieuwd naar de beoordelingen van onze klanten en kunnen ons voorstellen dat u dat ook bent. Dus vraagt u zich af hoe anderen de service van onze tuinstudenten hebben ervaren? Dan kunt u hieronder een aantal beoordelingen bekijken. Mocht u zelf een beoordelingen willen plaatsten op de site (hoeft niet met volledige naam) dan kan dat via ‘create your own review’ hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Tuinstudent aan huis

Average rating:  

 0 reviews

  • Afgelopen woensdag een afspraak-verzoek ingediend en zaterdag stond Stef al in mijn tuin te schoffelen. Prima werk en ik kon merken dat ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel stond. Bedankt!
  • Het lukte tuinstudent Nico helaas niet om mijn hele tuin af te krijgen, maar het was ook een hoop achterstallig werk. Een erg sympathieke knul en gelukkig komt hij volgende week zaterdag gewoon weer. Perfecte oplossing dit voor iemand die zelf niet altijd de tijd heeft. Met vriendelijke groet, Charles
  • Twee studenten hebben mijn tuin laatst onder handen genomen. Was weer hard nodig. Prima werk en voor een stuk betere prijs in vergelijking met mijn vorige tuinman. Groet Sjon
  • Snelle service, goede prijs en een hele vriendelijke tuinstudent. Die bel ik vaker! Groetjes Charlotte
  • Tuinieren vind ik zelf leuk, maar naast mijn drukke baan heb ik er niet altijd tijd voor. Maikel onderhoudt nu gelukkig al een jaar mijn tuin. Altijd een mooi gezicht als hij is geweest. Vanaf de eerste keer voelde het vertrouwd en hij heeft mij nog geen enkele keer teleurgesteld. Tuinstudentaanhuis.nl is zeker een aanrader.
  • Al enige tijd laat ik mijn tuin vast onderhouden. Ik vind het een super oplossing voor iemand als ik die geen verstand heeft van tuinieren. Ook de begeleiding vanuit het platform was prettig. Ze wilden zeker weten of de eerste klussen goed gingen en het klikte. Mvg, Miryam

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,00 inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,- inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.