Tarieven

Het onderhoudswerk van uw tuin zoals snoeien, onkruid wieden en eigenlijk al het andere wat komt kijken bij het goed onderhouden van een tuin kunt u met een gerust hart uithanden geven aan een van de tuinstudenten.

– Hiervoor wordt een vergoeding van € 24,- incl. btw per uur (minimale afname 3 uur) gerekend en eenmalig € 7,50 voorfietskosten.

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast is het in sommige regio’s ook mogelijk dat de tuinstudent(en) met een busje komt en zodoende professioneel gereedschap kan meebrengen.

– Hierbij wordt €0,35 per gereden kilometer gerekend, voorfietskosten blijven achterwege.

Voor het machinale gereedschap, hierbij moet u denken aan heggenscharen, kettingzagen en bosmaaiers.

– Wij rekenen €10,– per draaiuur (Dit is voor onderhoud en brandstof). Machinaal gereedschap werkt in veel gevallen 2 maal zo snel als elektrisch gereedschap.

Afvoeren van tuin afval is in bepaalde regio’s mogelijk.

– Voor het gebruik van de middel grote aanhanger van 1.5 m3 wordt € 35,– berekend en € 25,– stortkosten per lading groen afval. Een grote aanhanger van 4 m3 nemen de studenten mee voor € 55,– met € 75,– stortkosten per lading groen.

Uw terras laten reinigen en er uit laten zien als nieuw? Dit kan met een hogedrukspuit.

– Wij rekenen hiervoor € 55, per uur, de tuinstudent neemt een professionele hogedrukspuit mee met 190 bar en tot 60 m2 werksnelheid per uur.

Voor de beschikbaarheid van bovengenoemde extra services in uw regio kunt u ons via het onderstaande contactformulier berichten.

Voor aanleg werkzaamheden hebben wij de Excellent Service voor € 40,– excl. btw per uur. Hierbij moet u denken aan straatwerk, houtwerk, graszoden aanleggen, beplanting etc.

Afspraak maken

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 7,50 inclusief btw.

+

Per uur:
€ 24,- inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Kom met ons in contact!