Tarieven

Het onderhoudswerk van uw tuin zoals snoeien, onkruid wieden en eigenlijk al het andere wat komt kijken bij het goed onderhouden van een tuin kunt u met een gerust hart uithanden geven aan een van de tuinstudenten.

– Hiervoor wordt een vergoeding van € 29,50 incl. btw per persoon, per uur (minimale afname 3 man uren) gerekend en eenmalig € 10,– voorfietskosten.

Daarnaast is het in sommige regio’s ook mogelijk dat de tuinstudent(en) met een busje komt en zodoende professioneel gereedschap kan meebrengen.

– Hierbij wordt €0,55 per gereden kilometer gerekend, voorfietskosten blijven achterwege.

Voor het machinale gereedschap, hierbij moet u denken aan heggenscharen, kettingzagen en bosmaaiers.

– Wij rekenen €17,50 per draaiuur (Dit is voor onderhoud en brandstof). Machinaal gereedschap werkt in veel gevallen 2 maal zo snel als elektrisch gereedschap.

Afvoeren van tuin afval is in bepaalde regio’s mogelijk.

– Voor het gebruik van de middel grote aanhanger van 1.5 m3 wordt € 35,– berekend en € 25,– stortkosten per lading groen afval. Een grote aanhanger van 4 m3 nemen de studenten mee voor € 55,– met € 75,– stortkosten per lading groen. Voor aarde en andere soorten afval worden toeslagen gerekend in overleg.

Uw terras laten reinigen en er uit laten zien als nieuw? Dit kan met een hogedrukspuit.

– Wij rekenen hiervoor € 55, de tuinstudent neemt een professionele hogedrukspuit mee met 190 bar en tot 60 m2 werksnelheid per uur.

Voor de beschikbaarheid van bovengenoemde extra services in uw regio kunt u ons via het onderstaande contactformulier berichten.

Voor aanleg werkzaamheden hebben wij de Excellent Service voor € 40,– excl. btw per uur. Hierbij moet u denken aan straatwerk, houtwerk, graszoden aanleggen, beplanting etc.

Al vanaf
29,50
per uur*

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,00 inclusief btw.

+

Per uur:
€ 29,50 inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.