Uw tuin winterklaar maken

Komt de winter er weer aan? Dan is het natuurlijk tijd om uw tuin winterklaar te maken. Dit is belangrijk want met het winterklaar maken gaat uw tuin volgend jaar weer extra goed van start. In de winter zelf staan de meeste tuinen er niet al te vrolijk bij, maar het vakkundig verrichten van de werkzaamheden zal daar wel zeker verandering in brengen. Lijkt het winterklaar maken van uw tuin u een lastige of een te tijdrovende klus? Geen probleem, onze tuinstudenten staan graag klaar voor u, en zullen uw tuin met alle plezier voor een zeer redelijke prijs in orde maken.

Een tuinstudent:

 • Beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • Levert kwalitatief  goed werk,
 • Volgt een tuinders opleiding,
 • Zal u ontlasten,
 • Is gedreven u tevreden te stellen,
 • Heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • Aanzienlijk voordeliger, slechts € 26,– incl. BTW per uur,
 • Verdient graag wat bij.

Wat houdt een tuin winterklaar maken in

Bij een tuin winterklaar maken kunt een aan een hoop dingen denken. In deze koudere periode zijn er een aantal do’s en don’ts. Zo kunnen veel planten beter niet gesnoeid worden en andere juist weer wel. Over het algemeen kunnen uitgebloeide bloemen en dood hout prima worden weggesnoeid en tevens is dit een makkelijke manier om uw tuin er strakker uit te laten zien. Bij het winterklaar maken wordt natuurlijk veel blad geruimd, maar vergeet hierbij niet het gras. Bladeren op het gras zorgen er namelijk voor dat hier geen licht meer op valt en het minder mooi groen blijft. En coniveren kunnen bijvoorbeeld weer heel goed verplant worden.

Meer weten over het winterklaar maken? Onze tuinstudenten kunnen u hier alles over vertellen en doen dit graag. Naast het winterklaar maken van uw tuin zijn onze tuinstudenten ook beschikbaar voor tal van andere tuinklussen. Eigenlijk voor alles wat u maar kunt bedenken in uw tuin, van mollenvangen tot aanleg.

Hopelijk kunnen wij ook onze diensten aan u aanbieden en kunnen onze tuinstudenten binnenkort bijvoorbeeld ook uw tuin winterklaar maken. Op de website vertellen wij u graag meer over onze tuinstudenten en onze aantrekkelijke tarieven. Wilt u een voordelige, betrouwbare en sympathieke tuinstudent voor uw tuin, dan bent u bij ons bij het juiste adres.  Kijkt u verder op de website voor de tarieven, veelgestelde vragen en het maken van een afspraak met een van onze tuinstudenten.

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,– inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.