Tuinjongen

Een tuin biedt rust en is een plek om van te genieten. Maar voor velen is het ook een bron van extra werk, iets wat eigenlijk altijd tijd en aandacht vraagt. Herkent u dat? Dan zult u er vast weleens aan gedacht hebben om uw tuinwerk uit handen te geven. Waarom geeft u het niet uit handen aan een tuinjongen? Dat is namelijk veelal stukken goedkoper dan een hovenier. Onze tuinjongen brengt met veel plezier uw tuin in topvorm en verdient tevens lekker wat bij voor zijn studie. De tuinstudenten van Tuinstudentaanhuis.nl bieden u perfecte service en goede kwaliteit. Zo kan een tuinjongen in uw tuin de reguliere klussen doen op oproepbasis, maar ook in de vorm van een abonnement. Ook hebben wij een Excellent Tuinservice team met professioneel materieel en vakmanschap voor de grotere klussen zoals bomensnoeien en tuinen aanleggen.

Een tuinstudent:

 • Beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • Levert kwalitatief  goed werk,
 • Volgt een tuinders opleiding,
 • Zal u ontlasten,
 • Is gedreven u tevreden te stellen,
 • Heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • Aanzienlijk voordeliger, slechts € 27,50 incl. BTW per uur,
 • Verdient graag wat bij.

Voordelen van onze tuinstudenten

Een tuinjongen van Tuinstudentaanhuis.nl heeft veel voordelen en mogelijkheden. Alle tuinstudenten hebben een achtergrond in het tuiniersvak door hun opleiding. Tevens hebben zij een cursus gevolgd van Tuinstudentaanhuis.nl en het Laureliushof. Hierin is hun kunde getest en verder ontwikkeld. Ook leren zij het omgaan met klanten en het goed zelfstandig werken. Door gebruik te maken van Tuinstudentaanhuis.nl heeft u een eigen hardwerkende tuinjongen die uw tuin met veel plezier zal onderhouden en alles doet om uw wensen te vervullen voor een betaalbare prijs. tuinjongen

Het komt eigenlijk niet vaak voor dat wij een klant niet in zijn of haar behoeftes kunnen voorzien. In de tuin kunnen onze tuinstudenten eigenlijk altijd alles aan, van schoffelen, mollen vangen tot tuinen aanleggen. Als we u daarmee een dienst kunnen bewijzen, zullen zij ook graag andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schilderen, kunnen uitvoeren.

Kortom, bent u op zoek naar een goede oplossing voor de tuinklussen waar u vanaf wilt? Kijk dan verder op onze website en hopelijk kan een tuinjongen van Tuinstudentaanhuis.nl binnenkort ook uw tuin mooi maken.

 

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,– inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.