Tuinman Capelle aan den IJssel

Tuinman in Capelle aan den IJssel nodig? Een tuin is een plek om tot rust te komen en te genieten, maar voor veel mensen is het echter ook een bron van extra werk. Waarom schakelt u geen Tuinman in Capelle aan den IJssel in? Dat hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Bij Tuinstudentaanhuis.nl vindt u namelijk een betrouwbare tuinmannen in Capelle aan den IJssel in de vorm van een tuinstudent! Een tuinstudent levert het zelfde werk maar is wel aanzienlijk voordeliger.

Uw eigen tuinman met kennis van tuinen

image-topEen tuinman in Capelle aan den IJssel zal zijn hand niet omdraaien voor iets simpels als onkruid verwijderen. Hier rekent de tuinman in Capelle aan den IJssel natuurlijk flink geld voor, ook al is het relatief simpel werk. Een tuinstudent kan dit net zo snel. Naast dat wij de student op nauwkeurigheid selecteren, is de student ook op beleefdheid uitgekozen. Een prettige ervaring is bij ons namelijk net zo belangrijk als een keurige tuin als resultaat. Daarnaast is de tuinstudent net als de tuinman in Capelle aan den IJssel ook inzetbaar voor werkzaamheden zoals snoeien, gazons maaien of nieuwe planten plaatsen.

Bespaar op uw tuinman in Capelle aan den IJssel

image-middleAls u in plaats van een tuinman in Capelle aan den IJssel een tuinstudent inschakelt bespaart u wel 40 tot 50 procent. Net als de tuinman in Capelle aan den IJssel heeft de tuinstudent veelal ook een opleiding gerelateerd aan de tuinsector gevolgd of al enige tijd tuinwerkzaamheden verricht bij een hovenier of tuinman in Capelle aan den IJssel. Wij van Tuinstudentaanhuis.nl hechten ook veel waarde aan de ervaring van de klant zodat we kunnen vaststellen of een student goed resultaat voor de opdrachtgever levert.

Tuinstudent in plaats van tuinman in Capelle aan den IJssel inschakelen? Doe er uw voordeel mee

image-bottomNaast dat een tuinstudent een stuk goedkoper is, is een de student in vergelijking tot de tuinman in Capelle aan den IJssel vaak net zo snel. Tevens is de student flexibel inzetbaar voor allerlei klussen. Ook is de student in het weekend beschikbaar. Daarnaast is een tuinstudent vaak al in enkele weken geregeld in tegenstelling tot de tuinman in Capelle aan den IJssel die vaak langere wachttijden hebben. Of u de tuinstudent nu eenmalig inschakelt of via een onderhoudscontract, u zit nergens aan vast.

Tuinstudent in Capelle aan den IJssel? De student is u graag van dienst. Klik hier voor het maken van een afspraak

Opdrachtgevers over studenten

Vandaag 3 man sterk 2 uurtjes in de tuin bezig geweest en weer als nieuw!! Al het onkruid weg inclusief de kleinste sprietjes en helemaal schoongeveegd.
Hans ten Cate
Snelle service, goede prijs en een hele vriendelijke tuinstudent. Die bel ik vaker!
Anne-Marie Zandt
Twee studenten hebben mijn tuin laatst onder handen genomen. Was weer hard nodig. Prima gewerkt jongens.
Familie van Willigen
40 %

Bespaar tot 40% met een tuinstudent

15.000

15.000 tevreden bezoekers gingen u voor

100 %

Klanttevredenheid

Tuinman Capelle aan den IJssel