Tuinonderhoud abonnement

Het onderhouden van een tuin kan een tijdrovende bezigheid zijn. Hierdoor kunnen de voordelen van een tuin compleet ontgaan en kan iets wat eigenlijk een mooie tuin leek om van te genieten, veranderen in een ware last. Herkent u dat? Waarom sluit u dan niet gemakkelijk een tuinonderhoud abonnement af? Door het afsluiten van een tuinonderhoud abonnement bent u in een keer van alle zorgen af. Zo kunt u het hele jaar genieten van een knap onderhouden tuin die er altijd leuk uit ziet. Een tuinonderhoud abonnement hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Althans, niet als u gebruik maakt van onze tuinstudenten. Dit zijn gemotiveerde jongemannen die graag een centje bij verdienen terwijl zij doen waar hun passie ligt. Allen hebben een achtergrond in het tuiniersvak en hebben een cursus gevolgd van Tuinstudentaanhuis.nl en het Laureliushof waar hun kunde is getest en uitgebreid. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is ook de omgang met de klanten en het zoveel mogelijk begrijpen en voorzien van hun behoefte.

Een tuinstudent:

 • Beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • Levert kwalitatief  goed werk,
 • Volgt een tuinders opleiding,
 • Zal u ontlasten,
 • Is gedreven u tevreden te stellen,
 • Heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • Aanzienlijk voordeliger, slechts € 27,50 incl. BTW per uur,
 • Verdient graag wat bij.

Een tuinonderhoud abonnement bij Tuinstudentaanhuis.nl is gemakkelijk af te sluiten via onze website. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kunt u het tuinonderhoud abonnement ook net zo makkelijk weer opzeggen. U bepaalt zelf wat de tuinstudenten precies in uw tuin voor werkzaamheden uit zullen voeren en om de hoeveel tijd. Uiteraard kunnen wij u hier ook advies voor geven en komen wij desgewenst zelf ook een kijkje nemen in uw tuin. Aan de hand hiervan bepalen wij een voordelige prijs. Naast voor een tuinonderhoud abonnement kunt u bij ons ook terecht voor reguliere tuinklussen, aanleg en Excellent Tuinservice.

Hopelijk kunnen wij binnenkort ook bij u onze diensten aanbiedenen en mogen wij een tuinstudent bij u langs sturen. Dus wilt u een voordelige, betrouwbare en sympathieke tuinstudent of tuinonderhoud abonnement voor uw tuin, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Kijkt u verder op de website voor de tarieven, veelgestelde vragen en het maken van een afspraak met een van onze tuinstudenten.

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,–inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.