Veelgestelde vragen

Kunnen er ook meerdere tuinstudenten te gelijk langskomen? Als u een grote klus heeft is het begrijpelijk dat u deze zo snel mogelijk gedaan wilt hebben en niet langer dan nodig hier tegen opziet of tuinstudenten rond uw huis heeft. Als u dit tijdig aangeeft kunnen dit voor u regelen.

Waarom zou ik een tuinstudent inschakelen? De meeste tuinstudenten hebben een opleiding gedaan als hovenier of iets dergelijks of volgen deze nog. Tevens hebben wij hun onderworpen aan een test en training op kennis van het vak en klantvriendelijkheid. Derhalve staan wij volledig achter de kwaliteit van onze jongens, welke veel werkervaring en passie hebben in hun werk. Ook zijn wij één van de goedkoopste tuiniersbedrijven.

Kan ik tuinstudenten ook inschakelen voor mijn bedrijf? Het is zeker mogelijk om onze tuinstudenten in te zetten voor werkzaamheden bij uw bedrijf. Helaas moet dit wel tegen een iets hoger tarief omdat u geen particulier bent, maar een deel kunt u weer terug vragen bij de belasting. Op grote schaal kan het interessant zijn om even met ons te overleggen.

Wanneer zijn de tuinstudenten beschikbaar? De tuinstudenten zijn zowel in het weekend als doordeweeks beschikbaar. We overleggen altijd met u welke uren u het beste uitkomen.

Wat houdt voorfietskosten in en waarom zijn deze er? Niet op iedere hoek, of zelfs niet in ieder dorp woont een tuinstudent. Vaak zijn zij dus wel even onderweg. Dit kost een jongen tijd terwijl sommige klussen misschien slechts een halfuurtje werk kosten. Dus om de lage uurprijs te kunnen blijven hanteren en rendabel te blijven zijn voorfietskosten noodzakelijk.

Moet ik thuis zijn als de tuinstudenten komen? Dit is wel wenselijk, maar wij begrijpen natuurlijk dat dit niet altijd mogelijk zal zijn. Zeker bij klussen die langer dan een dag duren hoeft u niet altijd aanwezig te zijn. Graag wel als de klus begint voor een kennismaking en eventueel het doornemen van de klus. Ook graag bij de afronding zodat er kan worden nagegaan door de tuinstudenten of alles naar tevredenheid is gedaan en zodat er een machtiging ingevuld kan worden om te betalen.

Hoe wordt er betaald? Onze tuinstudenten helpen u met het invullen van een machtiging waarop u een handtekening zet onder het aantal gewerkte uren en de overige kosten. Zo wordt het geld automatisch van uw rekening afgeschreven. Daarnaast kan er ook per rekening worden betaald.

Wat zijn de wachttijden? Vaak kunnen de tuinstudenten binnen een week al bij u aan de deur staan.

Zijn de tuinstudenten vakbekwaam? Zeer zeker, hier staan wij ook graag voor garant. Want behalve betaalbaarheid is kwaliteit ook 1 van de top prioriteiten. Hier op worden zij ook getest en getraind. Ook volgen zij een opleiding in het tuiniersvak en is dit hun passie.

Zijn er referenties van mensen die ervaring hebben met Tuinstudentaanhuis.nl? Zeker, neemt u gerust contact met ons op en wij geven u graag een bij de klus passende referentie.

Kunnen tuinstudenten ook voor andere werkzaamheden worden ingezet? De achtergrond van de tuinstudenten ligt in het tuiniersgebied, maar werk is werk en in overleg is vast een hoop mogelijk. Tevens doen wij te allen tijde ons uiterste best om het de klant naar de zin te maken.

Meer vragen? Ga naar de pagina contact en wij geven graag antwoord.
veelgestelde vragen tuinmanveelgestelde vragen tuinman

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,- inclusief btw.

+

Per uur:
€ 29,50 inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.