diensten

Wij zijn op meerdere manieren beschikbaar om uw tuin in goede staat te houden. Zo kunnen wij uw tuin op een reguliere manier op oproepbasis onderhouden. Bij terugkomende onderhoud zoals maaien en schoffelen kunnen wij u ook eenvoudig een voordelig abonnement bieden.

Tevens bieden wij ook een Excellent Service aan. Dit zijn tuinmannen en studenten die graag het wat serieuzere tuiniers werk voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van uw tuin, bomenzagen (en evt. ook voor uw kloven) en timmerwerkzaamheden. Zij maken gebruik van eigen professioneel materiaal, materieel en kunnen uw afval ook afvoeren.

Onder het kopje diensten in de menu balk kunt u op Regulier Tuinwerk, Excellent Tuinservice of Abonnementen klikken en dan vindt u een uitgebreidere uitleg van deze drie.

Al vanaf
29,50
per uur*

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,00 inclusief btw.

+

Per uur:
€ 29,50 inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.