Tuinonderhoud prijzen / kosten

Veel mensen met een tuin hebben er vast wel eens over nagedacht om hun tuinonderhoud, tuinaanleg of een specifieke klus uit handen te geven. Eén van de eerst dingen die mensen zich dan vaak zullen afvragen is, wat zijn de tuinonderhoud prijzen / kosten. Geen gekke vraag natuurlijk, want een tuinklus moet in veel gevallen natuurlijk wel voordelig zijn, anders kunt u het net zo goed zelf doen. Heeft u al eens gezocht naar tuinonderhoud prijzen / kosten, dan is de kans groot dat u verrast was wat een simpele tuinklus al kan kosten. De tuinonderhoud prijzen / kosten, door een professionele tuinman bedragen al snel 40 tot 65 euro per uur. Zeker in tegenstelling tot onze  tuinonderhoud prijzen / kosten een behoorlijk bedrag.

Die tuinonderhoud prijzen / kosten moeten anders kunnen dachten wij van Tuinstudenthuis.nl. Derhalve hebben wij besloten onze tuinservices grootser aan te gaan bieden in Nederland. U kunt ons al inhuren voor € 27,50 uur incl. BTW. Hiervoor krijgt u enthousiaste getrainde tuinstudenten die gericht zijn op het leveren van klantgericht en kwalitatief goed werk. Ook hebben wij een Excellent Service voor grotere tuinklussen met het juiste materiaal en kunnen wij u gemakkelijk een voordelig abonnement bieden waardoor u zorgeloos te allen tijde kunt genieten van uw tuin.

Een tuinstudent:

 • Beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • Levert kwalitatief  goed werk,
 • Volgt een tuinders opleiding,
 • Zal u ontlasten,
 • Is gedreven u tevreden te stellen,
 • Heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • Aanzienlijk voordeliger, slechts €27,50 incl. BTW per uur,
 • Verdient graag wat bij.

Hoe het komt dat de tuinonderhoud prijzen / kosten bij ons zo laag zijn?Goedkope tuinman / hovenier / tuinjongen gezocht

Ondanks dat betaalbare tuinonderhoud prijzen / kosten bij ons als prioriteit nummer 1 worden gezien, vinden wij het ook zeer belangrijk dat onze tuinstudenten goed en vakkundig werk leveren. Derhalve hebben wij al onze tuinstudenten met een opleiding in de tuinsector gescreend en een uitgebreide cursus gegeven. In deze cursus krijgen zij extra uitleg over tuinwerkzaamheden in het bijzonder en klantvriendelijkheid in het algemeen.

De tuinonderhoud prijzen / kosten  kunnen wij zo laag houden door in de meeste gevallen gebruik te maken van uw eigen gereedschap.  Zo nodig zorgen wij zelf voor gereedschap, hiervoor vragen wij dan wel een kleine vergoeding. Tevens zetten wij jongere jongens in die wel alle kennis en kunde hebben, maar die nog niet fulltime aan de slag kunnen i.v.m hun studie. Zij kunnen zo lekker in de vrije uren hun passie volgen en tevens wat verdienen. Ook hanteert het platform Tuinstudentaanhuis.nl een lage winstmarge. Op deze manier is de lage uurprijs mogelijk gemaakt.

Kortom, wilt u een voordelige, betrouwbare en sympathieke tuinman voor uw tuin dan bent u bij ons bij het juiste adres. We hopen graag binnenkort ook u onze diensten te kunnen aanbieden en uw betaalbare tuinman of tuinstudent te worden. Kijkt u verder op de website voor informatie over de tuinonderhoud prijzen / kosten, de tarieven, veelgestelde vragen en het maken van een afspraak met een van onze tuinstudenten.

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,– inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.