Voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland

Het vinden van een Voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland is niet makkelijk. Bent u op zoek naar een Voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland? Wellicht dacht u dan dat het niet mogelijk was een Voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland te vinden. Prijzen voor tuinwerkzaamheden zijn namelijk vaak relatief duur. Wij maken wij graag een einde aan uw zoektocht, want nu is er Tuinstudentaanhuis.nl. Hier kunt u terecht met al uw tuiniersklussen. De tuinstudenten van Tuinstudentaanhuis.nl staan graag paraat om u ten volste te laten genieten van uw tuin.

Tuinstudentaanhuis.nl bestaat uit een team van tuinstudenten die in hun vrije tijd graag hun passie volgen. Voordat zij aan de slag konden als een voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland, zijn zij gescreend en hebben ze een training gekregen waarin zij getest zijn op hun kennis en vaardigheden in het tuiniers vak. Zo houden wij het behalve betaalbaar ook kwalitatief aantrekkelijk. Ook klantvriendelijkheid en klantgerichtheid heeft bij ons een hoge prioriteit.

Een tuinstudent:

 • Beschikbaar voor tal van werkzaamheden,
 • Levert kwalitatief  goed werk,
 • Volgt een tuinders opleiding,
 • Zal u ontlasten,
 • Is gedreven u tevreden te stellen,
 • Heeft met succes onze cursus en screening doorlopen,
 • Aanzienlijk voordeliger, slechts € 27,50 incl. BTW per uur,
 • Verdient graag wat bij.

Waar kunt u ons zoal voor inroepen

Tuinstudenten zijn voor allerlei soorten onderhoud en werkzaamheden inzetbaar. We komen graag het reguliere onderhoud in uw tuin plegen, zoals schoffelen, maaien, bladblazen etc. Dit kan al vanaf € 27,50 incl. btw per half uur. Maar heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland die uw tuin permanent onderhoudt zodat u helemaal geen zorgen meer van uw tuin heeft, dan kunnen wij u gemakkelijk een passend en voordelig abonnement aanbieden. Zo heeft u alleen de lusten van uw tuin, maar niet de lasten.

Voor andere klussen zoals het aanleggen van tuinen, of een boom die (met spoed) moet worden geruimd, staan wij ook ter beschikking. Hiervoor hebben wij een speciaal team, namelijk de Excellent Tuinservice. Dit team beschikt over het juiste gereedschap en vakmanschap voor iedere klus. Het komt maar zeer zelden voor dat onze tuinstudenten en tuinmannen een klus niet kunnen aannemen.

Hopelijk kunnen wij binnenkort ook uw voordelige hovenier / tuinman in Noord-Holland zijn. Kijkt u verder op de website voor de tarieven, hoe het werkt en de contact gegevens.

 

Afspraak aanvragen

Natuurlijk zijn onze studenten stukken voordeliger in te huren dan een dure hovenier. Het verschil kan oplopen tot wel 50%. We zijn graag transparant over de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U betaalt bij ons meestal per afspraak. Onze tarieven zijn als volgt opgebouwd:

Per afspraak voorfietskosten:
€ 10,– inclusief btw.

+

Per uur:
€ 26,– inclusief btw.

*minimale afname is 3 uur.

Voor een juiste inschatting van het aantal uren dat onze student aan het werk zal zijn, dient u het formulier hiernaast zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Voor verdere vragen en het maken van een afspraak zullen wij contact met u opnemen.

Offerteformulier


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.